Wikia


Johannes de Heer was een Nederlands componist, dichter, organist en theoloog. De Heer werd op 23 mei 1866 geboren te Rotterdam; hij overleed op 16 maart 1961 te Driebergen (het huidige Driebergen-Rijsenburg).

De Heer is vooral bekend geworden door zijn zangbundel, maar stond ook aan de wieg van de NCRV en was oprichter van het tijdschrift Het Zoeklicht, dat zich bezighoud met profetie- en eindtijdstudie. Ook schreef hij diverse brochures over de eindtijd en het herstel van Israël.

Originele liederenEdit

Vertaalde liederenEdit

BronnenEdit

Smallwikipedialogo.png Deze pagina bevat gegevens van Wikipedia. Het oorspronkelijke artikel stond op: Johannes de Heer. De lijst van auteurs kan gevonden worden in de paginageschiedenis. Zoals bij Hymnografie, is de tekst van Wikipedia beschikbaar onder de GNU Free Documentation License.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki